• Новинка
XP-Pen Deco 03 Graphics drawing Tablet Pen Tablet с пасивни стилуса P05 без батерии и комбинации на клавиши (8192 ниво на налягане)

XP-Pen Deco 03 Graphics drawing Tablet Pen Tablet с пасивни стилуса P05 без батерии и комбинации на клавиши (8192 ниво на налягане)

BGN 169.00
BGN 191.92
-12 %
Налично

Налично

Любим многофункционален дизайн Червен на циферблата! Използвайте нашия многофункционален циферблат, въртяща го отпред и отстрани. Лесно се управлява без триене. Deco 03 е като слушалка, така и възможност за безжична, USB : просто включете приложения USB-приемник ISM 2.4 G към компютъра, за да рисува по безжична мрежа, или да свържете Deco 03 към компютъра с предоставения USB-кабел за стандартен кабелна употреба. Характеристики на дизайна на USB входа TYPE-C, лесно щепсел и помощта на това. Работна площ 10 x5. 62 инча, идва с изцяло залепени рисовальной фолио, което го прави здрав и устойчив на надраскване. Нашата най-новата технология на писеца P05 осигурява 8192 ниво миг на чувствителност на натиск на писалката-което ви гарантира, новаторски контрол и плавността за разширяване на вашата креативност изход. Никаква зареждане не е необходимо! Скорост на доклада Deco 03 увеличи до 266 RPS, за да направи по-плавни линии и работят по-добре, като работи по-бързо и по-ефективно. Дебелина само 8мм! Това е стандартна дебелина всички графични таблети на високо ниво, така че можете да го носите навсякъде, без всякакво натоварване. Проектиран както за дясна, така и за ляво потребители, сега можете да го настроите в режим на лявата ръка или дясната ръка чрез лесен достъп. С помощта на проекти за намаляване на слепи петна той ще ви помогне да намерите позицията на вашите бързи клавиши. На водача се позволява да персонализирате клавишни комбинации за много и различни софтуерни продукти на най-новия мултифункционален на притежателя на пера. Тя може да запази вашата дръжка, накрайници стилус и USB-приемник в безопасност. Можеш да вземеш всичко, което поискаш. Deco 03 може да се използва с Windows 10/8/7 и Mac OS 10.8. x или по-нова версия. Този таблет е съвместим с много креативни програми за софтуер. Съвместимост винаги постоянно се подобрява с помощта на актуализации за драйвери.
Съдържание На Кутията
1x таблетка
1x P05 стилус без батерии
1x нов държач за писалка
8x сменяеми накрайници пера (се съхраняват в поставка за перо)
1x USB кабел TYPE-C
1x рисовальная ръкавица
1x ръководство на потребителя

Подробности

Цвят:
Черен
Тип:
Цифрови Таблети
Пакет:
ДА
Коефициент на разрешение:
5080lpi
Дължина хапчета:
22cm
Ширина На Хапчета:
35,5 см
Вид На Интерфейса:
USB
Тип:
Графични Таблети
търговска марка:
xp-дръжка
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Нива На Натиск:
8192
Номер На Модела:
Deco03
ТЕХНОЛОГИЯ:
Електромагнитен Дигитайзер
дръжка:
P05 Пасивна Дръжка
Скорост На Доклада:
266 RPS
Височина На Четене:
10мм
избор на цвят:
Черен
напрежение на тока сила:
Режим на кабела USB DC 5V, Безжичен режим DC 3.7 V
консумирана мощност:
Поддръжка На Интерфейса:
ТИП-С
Съвместимост:
Windows 10/8/7 (32/64 bit)и MAC OS 10.8 по-горе
Сертификати:
FCC, CE, ROHS, Giteki, BIS, Nom

Подобни продукти в категория