• Новинка
2 елемента HLK-PM01 AC-DC 220v до 5 изолиращ захранване subminiature / модул доставка/

2 елемента HLK-PM01 AC-DC 220v до 5 изолиращ захранване subminiature / модул доставка/

BGN 17.60
Налично

Налично

Описание : 1. Соотвествуйте UL, CE, ултра-тънък, subminiature 2. Пълен входния сигнал, напрежение ток (90 ~ 264 ВПТ) 3. ниска пулсация и безшумен 4.функция защита от късо съединение, претоварване изход 5. Висока ефективност и плътност на мощност 6. дизайн на продукта да отговарят на изискванията за изпитване на ЕМС и сигурност 7. Ниска консумация на енергия, зелена опазване на околната среда, загуба на празен ход 8. Застаряването на населението и 100% заредете тест характеристики за сигурност : дизайн на продукта, в съответствие с изискванията за сертифициране за сигурност UL, CE. Безопасност и Електромагнитна съвместимост, входна конструкция използва застраховка UL 0.5 A; печатна платка е изработена от двустранните медно-плакированных платки материал 94-където v0 ниво на пожароустойчивост; стандарти за безопасност в съответствие с UL1012 EN60950, UL60950 напрежение на изолацията на I/P - O/P : 2500 В променлив ток, съпротивление на изолация на I/P - O/P > 100 m ω / 500 vdc 25 ℃ 70% RH проводимост и радиация в съответствие с EN55011, EN55022 (CISPR22) електростатичен разряд IEC/EN 61000-4-2 Ниво 4 8 kv / 15 кв радиочестота лъчения имунитет IEC/En 61000-4-3 може да бъде намерена в приложение Безопасността на проектна температура при нормална температура на нашия силовом кондензатора, главното преобразователе и т.н. температура на повърхността не надвишава 90 ℃; най-голямата максимална температура на повърхността на черупката не надвишава 60 ℃; пакетът включва : 2 бр HLK - pm01 изолиращ захранване
Доставка
Преди да направите плащане, моля, уверете се, че вашият адрес съвпада с адреса, на който искате да изпратихме стока. Руски купувачът трябва да напишете пълното си име. Купувачът Бразилия трябва да ни предостави номер на CNPJ номер CPF след получаване на пълното плащане и почистване, вашият продукт ще бъде изпратена до възможно най-скоро. Обикновено срокът за доставка е от 15-40 дни . Но Бразилия ще струва повече дни, срокът на доставка зависи от митниците и пощенска доставка. Вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Политика на връщане ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем с бързото решение. Ние бихме искали да разрешим всеки проблем в приятелски начин. Ние искаме да сме сигурни, че вие сте доволни от нашите стоки. Ако по някаква причина искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на доставка. Само неизползван, непокварен и в първоначалното им състояние стока може да бъде определено за връщане. Купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка.
Обратна връзка за нашата цел-осигуряване на отлично качество на продуктите и приятно пазаруване. Ако сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5-звезден тарифа. Моля, пишете ни, преди да оставят някакви 1 или 2 за оценка, неутрална или отрицателна обратна връзка или отваряне на всеки спор. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем. Благодаря ви за посещението!

Подробности

Тип Изход:
Двойна
Номер На Модела:
HLK-PM01

Подобни продукти в категория