• Новинка
3 бр./компл. един истински нов за Xiaomi Mi 6 Mi6 M6 задната капачка на обектива на камерата със стъклен капак с държач дограма резервни части

3 бр./компл. един истински нов за Xiaomi Mi 6 Mi6 M6 задната капачка на обектива на камерата със стъклен капак с държач дограма резервни части

BGN 11.18
Налично

Налично


Съвместимост : за Xiaomi 6
Характеристики :
Оригинални висококачествени обектива на камерата с резервни части за притежателя на Xiaomi 6 подходящи за Xiaomi 6 обектива на камерата е изработен от стъкло материал той включва в себе си 2 броя стъкло на обектива на камерата и 1 бр притежателя на камерата се използва за смяна на счупен или износени задния обектив на камерата ние ще проверим продукт, преди да го изпратите
Моля, обърнете внимание : 1 комплект = 2 елемента стъкло камера + 1 бр притежателя камери
Плащане
-Ние приемаме плащане само чрез Aliexpress.
-Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при заплащане на доставка.
- Международни Купувачи? моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
ВРЪЩАНЕ
-Ние предлагаме гаранция от 1 месец.
-Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 15-дневен период. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.
- Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (например, сте получили грешен продукт). Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна.
Коментари
-Ние ще ви дадем обратна връзка, когато поръчката, ще бъде готов.
- Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля, първо се свържете с нас. Ние винаги сме готови да прави неща.
Свържете се с нас
-Моля, свържете се с нас с всякакви коментари, въпроси или предложения, които може да имате, ние ще се радваме да ви помогнем.
-Можете да се свържете с нас, оставяйки ни кратко съобщение или чрез изпращане на електронно писмо. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Цвят:
Злато, Сребро, Черен Цвят
Номер На Модела:
За Xioami 6
Тип На Камерата На Телефона:
Телеобектив Лен
търговска марка:
ДЖЕДКС
Форма:
Кръг
Характеристики:
капачка за обектива
Класификация:
Задна Капачка За Обектива На Мобилен Телефон
Цвят:
Черен; Сребрист
Съвместимост с:
За Xioami 6
Стока:
За Xioami 6 капак на обектива
свободен кораб:
с валиден номер за проследяване
В наличност:
Разположение
Материал:
Стъкло с метална рамка

Подобни продукти в категория