• Новинка
70/9 uItra-тънък електромагнит за постоянен ток 12V 24V electric Company Магмет до соленоид издънка нестандартен обичай кръгла

70/9 uItra-тънък електромагнит за постоянен ток 12V 24V electric Company Магмет до соленоид издънка нестандартен обичай кръгла

BGN 24.00
BGN 26.88
-11 %
Налично

Налично


Моля, оставете съобщение, за да ми каже, какво напрежение трябва. Стойност по подразбиране-12 V.
Кликнете върху снимката, изберете желания модел
Натиснете върху картинката, за да си купите нещо, което ви интересува
Параметри размер : слабо 70 мм
Напрежение : 12 vdc по подразбиране ( 24 опция, моля, обърнете внимание на вашата поръчка )
Удерживающая сила : 15,0 кг (привличане : 150Н)
Материал : Метал
Вата : 8 W
Описание : електрически подвижен Магнит
Мощен и компактен
Плоска и равна повърхност
Консумацията на ниска мощност и надеждни приложения : поточна линия, сортиране на машина, механична ръка
БЕЛЕЖКА :
1 обикновен магнитен електромагнит издънка и да има голяма разлика, защото адсорбирани на повърхността трябва максимално выровняться, както площ на адсорбция на не по-малко електро магнити, в противен случай това ще се отрази на усвояването на
2 ефективно разстояние равно на нула(трябва да се насочи лицето), на разстояние 1 mm от общо електро магнити усвояването е слабо, без засмукване.
3 максимални условия на засмукване-това е добра адсорбция магнитни обекти, гладка повърхност, а дебелината на повърхността на засмукване повече, отколкото електро магнити, не по-малко от 3 виж В процеса на използване на много случаи не отговарят на тези условия и затова не може да постигне максимална смукателна електро магнити, го усвояването на базата на това, че формата на обекта е различна и се получава различно време.
4 в номинален диапазон на напрежение може да се използва за опосредования напрежение за опосредования усвояването, но не може да надвишава номиналното напрежение.
5 електромагнит в работно състояние електромагнитно трансформация ще произвеждат определено количество топлина, електричество по-често по-високи температури, че е нормално явление.
Условия за ползване на услугата доставка
Плащане ние приемаме плащане Alipay, т/Т, Western Union и Visa. С изключение на Разликите, таксите за трансформация на лъжи от страна на клиента. Моля платете на поръчката е в рамките на 3 дни, и ние аранжируем изпращане на 1-2 дни. След обслужване имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с aliexpress. Или пък можете да изберете замени. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. Обратна връзка вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Подробности

Тип:
Соленоид
Форма:
Наматывать
търговска марка:
makerele
Приложение:
Промишлен Магнит
Номер На Модела:
MKP70 / 9
Част:
Електрически Магнит

Подобни продукти в категория