• Новинка
Лаптоп Bluetooth w / кабел за серия E5420 E5520, D P/N CN-047H52, CN-0G9M5X

Лаптоп Bluetooth w / кабел за серия E5420 E5520, D P/N CN-047H52, CN-0G9M5X

BGN 14.40
Налично

Налично


Описание : Номер на частта : CN-047 H52, CN-0 G9 M5 X тип : Bluetooth състояние : дубликат гаранция подмяна на 90 дни. 30-дневна гаранция за връщане на парите без проблеми. Пакетът включва : 1 X Bluetooth с кабел
Международен купувачът Моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Доставка И Обработка На Товари
1.ние можем да превозва детайли с по целия свят.и ние сме били потънали в много страни например : Itlay,Испания,Франция,Иран и така нататък.
2. транспортът е евтин, ние можем да кораб за да ви поща Сингапур. DHL, EMS, Въздушна поща стълб на кит .
Nont : доставка на поща Сингапур е доста бавно . ако се нуждаете от доставка на бързо, ние също можем да осигурим спешна като Федерална Експрес, ДХЛ, ЕМС, обикновено 3-7дайс до най страната.Ако имате нужда от експресна доставка не е, свържете се с нас.
3.ние обикновено кораба парцел въздушна поща стълб на кит или по пощата на Сингапур. ние ще се качи на проследяване на стаята, след като пошлем навън,най държава ще пристигне един добре разположен парцел в 12-35 работни дни.
Коментари
положителна оценка е много важна за нас.
Отрицателна или неутрална обратна връзка не може да реши проблема. Аз вярвам, че общуването е най-добрият начин за решаване на проблема.

Подробности

Номер На Модела:
T430
търговска марка:
КХИ
Стандарт Bluetooth:
Bluetooth v4. 0
Пакет:
No

Подобни продукти в категория