• Новинка
Mjjc Brand Grit Guard с шайба дъска на английски и необходима съставка, за да се предотврати драскотини 2017 висококачествени автомобили

Mjjc Brand Grit Guard с шайба дъска на английски и необходима съставка, за да се предотврати драскотини 2017 висококачествени автомобили

BGN 23.84
Налично

Налично


Поставяне Grit Guard революция в това, как ентусиасти грижа за автомобила по целия свят си мият колите си. Цокъл Grit Guard, която е предназначена за използване в комбинация с вложка Grit Guard, прави тази стъпка е още по-далеч, освобождава и улавливая още по-вредни частици прах и пясък. Тази проста и ефективна комбинация опоясывающей защитни вложки и зърна защитно перални дъски защитава вашите скъпоценни боядисани повърхности от надраскване и турбуленции в процеса на пране. Какво имаш в кофа?
Цокъл Grit Guard работи в комбинация с вложка Grit Guard във вашия кофа за пране, за да се разделят пясък от ръкавици с един пръст! Както и брат продукт, поставяне Grit Guard, цокъл Grit Guard не е от плоски повърхности за събиране на мръсотия или пясък. Замърсяващи вещества, извлечени от почистващи препарати при триене им за долната багажник срещу перални дъски.
Тези частици, прах, пясък и мръсотия от вашата шайба ръкавици, са основната причина за драскотини и турбуленции в обзавеждането на вашите автомобили. С помощта на миене на борда Grit Guard, заедно с вмъкнат Grit Guard, ви гарантира чиста, свободна от надраскване и пералнята ръкавица всеки път, когато се върнете към кофа за вода.
Този комплект за защита от пясък и миене на дъски, подходящи за всякакви кофи с обем 5 литра или 20 литра
или дотогава, докато диаметърът на вътрешността на кофата е по-26,5 мм, той е подходящ за тази защита от пясък.
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ :
За Колко време той ще вземе, за да получи при мен?
А на : нормално пакет ще 15-20 дни, за да стигнем до вас, но понякога той ще вземе 2 месеца (Бразилия може да отнеме 3 месеца), За нещо за нашата достигаемостью по време на прехода. Ако не получите пратката в рамките на 2 месеца, че да изглежда, че пратката е изгубена или нещо друго, можете да отворите спор, и ние ще ви възстановим парите.Надявам се на вашето разбиране и благодаря.
До : мога ли да изберете друг начин на доставка?
А : Да, можете да изберете начина на доставка, когато правят поръчка по поръчка. Благодарим ви.
До : мога ли да си на някаква отстъпка?
А : съжалявам за това. Всички цени на страницата - това е най-изгодни цени, които бихме могли да предложим. Но можете да получите някои купони на нашата страница за магазин. Благодарим ви.
Към : Защо е толкова дълъг, за да се получи обезщетение?
А : не потревожьтесь, е нормално тя ще получи 5-20 работни дни, за да се върне назад. Ако не, трябва да се потърси помощ в центъра за Обслужване на клиенти. Благодарим ви.
Въпрос : статусът на проследяване показва, че доставката не е, какво да правя?
Отговор : в тази ситуация, може би трябва да се вземете парцел в местния пощенски клон, с отслеживающим номер или да поиска от персонала там да ви помогне да следите пратката. Съжалявам за причиненото неудобство.
Въпрос : защо статусът на проследяване като цяло не се променя в продължение на дълго време?
А : за корабната компания се нуждае от време, за проследяване на стоки и актуализиране на информация за проследяване, особено когато стоките се транспортират на различни превозни складове. Надявам се на вашето разбиране.
Въпрос : Мога ли да цифров фактура?
А : Да, моля, дайте ни кажете вашия адрес за електронна поща. Ние ще го изпращат ви. Благодарим ви.

Подробности

Материал На Корпуса:
Инженеринг Пластмаса
С Водопроводными Тръби:
No
търговска марка:
MJJC
Материал Интерфейс:
Инженеринг Пластмаса
Материал Дюзи:
Инженеринг Пластмаса
Вид Дръжка:
Заснемане На Пръста
Вид На Спрей Вода:
кухи

Подобни продукти в категория