• Новинка
AuGreener няма нужда от батерия водоустойчив звънец 36 Гола у дома дистанционно led Безжичен звънец 1 вратите на повиквания бутон+2 приемника

AuGreener няма нужда от батерия водоустойчив звънец 36 Гола у дома дистанционно led Безжичен звънец 1 вратите на повиквания бутон+2 приемника

BGN 23.00
BGN 36.90
-38 %
Налично

Налично


Скъпи приятели, добре дошли в магазин salife!!! Ние имаме много и различни продукти, с различен стил.И повярвайте, трябва да намери своята любима. Всички наши стоки преминават на пълна проверка преди изпращане.моля, бъдете сигурни, за да го купя. всички въпроси и съмнения, моля, не се колебайте да ни уведомите.надявам се, че ще имате щастлив пазаруване, пътуване тук.Голямо благодаря за подкрепата.
Au Greener няма нужда от батерия водоустойчив звънец 36 Гола у дома дистанционно led Безжичен звънец 1 вратите на повиквания бутон+2 приемника
Безжичен Звънец Не Се Нуждае От Батерия
AC100-240 V Ac-free wireless doorbell no батерия need no wir e. Той използва уникална технология за събиране на енергия и ултра-маломощную безжична технология с бременната патенти по целия свят.Помогнете да ви спести от вашите пари и власт.
Когато потребителите се извива на бутона модул за преобразуване на енергия вътре ще промени механичната енергия в електрическа. След това на безжичен модул на бутона изпраща сигнали към приемника.Приемник приема сигнали и възпроизвежда музика / реагира.
Предимство : 36 полифонични тонове, не изискват поддръжка, без кабели- - - - - можете да използвате предавател навсякъде(120 м.) не е необходимо в батерията- - - - можете да си спестите парите, които се използват за смяна на батерията. Когато потребителите се извива на бутона модул за преобразуване на енергия вътре ще промени механичната енергия в електрическа. След това на безжичен модул на бутона изпраща сигнали към приемника.Приемник приема сигнали и възпроизвежда музика / реагира.
Спецификация :
Материал : ABS пластмаса.
Цвят : Бял
Доказателство За Вода : Да
Захранване : AC110-220 V (приемник), автономно захранване(бутон)
Работна температура : -10°C~50°C (приемник), -40°C~50°C(бутон)
Работен обхват : 120 м на открито
Честота RF : 433 Mhz
Звук Level : 85d BA@3ft (приемник)
Консумирана мощност : 820 Mw (приемник)
Работни усилия : 10 N(бутон)
Размери : 85×60×40 mm (приемник) .79 х 44 х 33 мм(бутон)
Тегло : 85 грама (приемник), 62 г(бутон)
Мелодия на звънене : 36 полифонични тонове на звънене
Закрит приемник открит предавател на английското ръководство на потребителя винт с двустранна залепваща лента Забележка : скъпи, а щепсел има US/EU / UK Plug-in( Ако ви е необходим AU. Можете да ни изпратите масаж. След това можем да изпращаме нас+адаптери AU ), за да изберете.моля добросердечно аз препятствую ни уведомите нуждата когато приемате вашата поръчка.или ние ще изпратим с EU как efault.
Нашите Реални Снимки
Когато правите резервация поръчка, искаме подробности за плащане в рамките на 3-7 дни след като вашето обезщетение ще подтвержена.може би някакъв начин перевозкы пратката не е практика за някои страни,ние избираме най-добрия път перевозкы доставка за клиента.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.Там може да има такса за оформяне на EMS, DHL, Моля, потвърдете, преди да направите поръчка, или можете да се свържете с нас. Благодарим ви!
Ние правим всичко възможно, за да обслужваме нашите клиенти по най-добрия начин, доколкото това е възможно.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 7 дни от получаването на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.

Подробности

Тип Штепсельной Вилици:
САЩ, ЕС, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Тип:
Вратите разговори
Номер На Модела:
AuGreener-E2 1v1 / 2v1/1V2
Източник На Захранване:
Автономно захранване, променлив ток
търговска марка:
Шнековый машина
Вид На Крилото На Разговора:
Безжичен
Цвят:
Бял
Мъжки:
ЕС/САЩ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Характеристика:
Няма Нужда От Батерия
работен обхват:
120 метра( на открито)
източник на захранване:
AC110-220V
мелодия на звънене:
36 полифонични тонове на звънене
силата на:
Кинетичната звънец ( няма нужда от батерия)
Характеристика:
Автономно Захранване
Направи си Сам пособия:
Електрически

Подобни продукти в категория